Bebe

Cadouri Pentru Mămici: ce ar trebui să-i cumperi unei proaspete mămici?

cadou-pentru-mamici

Atunci când o femeie aduce pe lume un copil, rudele, prietenii și cunoștințele se grăbesc să vină în vizită pentru a-l vedea pe cel mic. Desigur, aceștia nu vin cu mâna goală, ci cu cadouri pentru nou-născut și pentru mamă. Unii însă nu știu ce să cumpere și pierd ore în șir prin magazine încercând să cumpere cadoul potrivit.

Pentru cei care o cunosc bine pe mamă, lucrurile sunt mai simple, deoarece aceștia știu de ce are nevoie femeia. În rândurile de mai jos am creat o listă de cadouri, utilă pentru cei care nu cunosc prea multe detalii despre mamă și au nevoie de puțin ajutor.

Cadouri potrivite pentru o proaspătă mămică

Cei care vor să ofere un cadou practic pentru o mămică, ar trebuie să se gândească, în primul rând, la nevoile ei și ale bebelușului. Hainele pentru bebe s-ar putea să fie inutile, deoarece copilul crește foarte repede și s-ar putea să nu apuce să le poarte. Părinții probabil au cumpărat deja suficiente hăinuțe și sigur au mai primit și de la rude sau de la prieteni.

Așadar, ar trebui să-ți îndrepți atenția spre altceva. Accesoriile necesare pentru hrana bebelușului sunt foarte utile pentru o proaspătă mămică. Chiar dacă aceasta își hrănește bebelușul la sân, peste câteva luni, tot va trebui să folosească biberonul. Așadar, nu ai cum să dai greș dacă alegi să oferi în dar un biberon.

După ce naște, proaspăta mămica are nevoie de sprijin și ajutor. Așadar, anumite accesorii s-ar putea să-i fie foarte utile. Perna de alăptare o ajută pe mamă să se relaxeze în timp ce își hrănește bebelușul. În plus, aceasta poate fi utilizată și ca suport pentru copil când acesta mai crește și începe să stea în șezut sau pe burtă.

Centrul de activități este, de asemenea, un cadou potrivit pentru un bebeluș. Când sunt foarte mici, copiii au nevoie de anumiți stimuli pentru a-și putea dezvolta simțurile. Centrul de activități îl ajută pe bebeluș să își întărească musculatura în timp ce se întinde spre jucării.

Este recomandat să alegi un centru de activități confecționat dintr-un material moale și non-toxic pentru ca cel mic să se poată juca în siguranță.

Kitul de amprentă este un alt cadou potrivit pentru o proaspătă mămică, deoarece o ajută pe aceasta să își creeze amintiri minunate. Unele sisteme de amprentat conțin și rame foto sau magneți ce pot fi expuse prin casă.

Atunci când copilul este strâns la piept, se simte în siguranță. Așadar, un marsupiu ar putea fi cadoul potrivit pentru o proaspătă mămică. Acest sistem de purtare îi oferă bebelușului un confort sporit. În plus, este foarte util pentru părinți, deoarece le permite să-și facă treaba prin casă sau să se plimbe pe afară, în timp ce își poartă copilul în brațe.

Balansoarul este, de asemenea, potrivit pentru copii. Acesta poate fi amplasat în orice încăpere, pentru ca mama să-l supravegheze pe copil în timp ce își face treaba. Unele balansoare pot fi folosite chiar și atunci când copilul mai crește și atinge vârsta de 5 ani. Balansoarele sunt dotate cu centuri de siguranță, așadar, bebelușul nu poate cădea din el dacă este fixat bine.

Citește despre înfășatul bebelușului și vezi cum îți poți înfășa copilul cu o pătură pentru ca acesta să doarmă mai bine.

Cei care consideră că niciunul dintre cadourile de mai sus nu este potrivit pentru proaspăta mămică și bebelușul ei, pot opta pentru un card de cumpărături. Acesta poate fi încărcat cu o anumită sumă de bani pentru ca părinții să-și cumpere lucrurile necesare.

Indiferent de cadoul pe care alegi să-l cumperi, asigură-te că acesta este util pentru părinți și bebeluș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.