blog

Un bebeluș abandonat în ger a fost salvat de o gașcă de adolescenți. Părinții unuia dintre ei l-ar adopta pe loc

bebelus

Un bebeluș abandonat de mamă într-un ger năprasnic a fost găsit de mai mulți puști, pe un câmp. Cinci adolescenți l-au găsit pe copil la marginea unui sat siberian, în ziua de Crăciun. În timp ce vorbeau și își foloseau telefoanele mobile, copiii au observat ceva ciudat la marginea drumului.

S-au îndreptat spre locul respectiv și au înlemnit atunci când au văzut că într-o cutie de carton era un bebeluș. Copilul era atât de mic, încât a încăput într-o cutie de ouă.

Unul dintre cei cinci adolescenți și-a sunat părinții, iar aceștia au venit imediat în locul respectiv. Atât bebelușul cât și ceilalți copii au fost urcați în mașină. Au pornit cu toții la spital unde au descoperit că bebeluș era o fetiță născută în urmă cu trei zile.

Deoarece copila era atât de mică, toți s-au speriat că ar putea suferi degerături cumplite, însă odată ajunsă pe mâinile medicilor, fetița și-a revenit. Între timp, polițiștii au pornit în căutarea mamei care va fi acuzată de tentativă de omor.

Părinții unuia dintre adolescenți își doresc acum să adopte bebelușul.

Deși mai au acasă încă trei copii, aceștia vor să aibă grijă și de fetița abandonată de mamă. Din păcate, trebuie să aștepte până când autoritățile vor găsi rudele biologice ale fetiței.