Bebecool.ro este un magazin online cu haine pentru copii. Veti găsi la noi articole vestimentare pentru copiii începând de la primele luni de viață, până la vârsta de 12 ani.

Misiunea noastră este este să va oferim un raport calitate / preț excelent dar și un confort sporit in procesul de „cumpărături pentru bebe„. În acest sens am dezvoltat o politica foarte prietenoasă pentru clienți astel încât alături de noi veți beneficia de:

  1. Prețuri excelente – reduceri saptămânale la anumite categorii vestimentare și discounturi preferențiale pentru clientii care revin.
  2. Livrare rapidă – companiile de curierat cu care colaborăm iți vor aduce comanda la ușă în termen de 1 – 2 zile lucrătoare de la plasarea comenzii. Excepție fac sărbatorile legale si anumite perioade din an foarte aglomerate. Vezi pagina cu informații despre livrarea comenzilor pentru mai multe detalii.
  3. Suport dedicat – colegele noastre de la suport clienți sunt disponibile de luni pana vineri la telefon, pe chat sau pe facebook pentru a va răspunde la orice întrebări legate de produse și comenzi, dar în același timp te vor putea ajuta cu sugestii pentru alegerea celor mai potrivite produse pentru copilul tău.
  4. Retur gratuit – dacă faci o comandă la noi și din orice motive (ex: nu se potrivește mărimea, nu iți place modelul etc) dorești sa o returnezi, poți face acest lucru în termen de 14 zile lucrătoare fără nici un cost suplimentar. Noi vom achita contravaloarea transportului produselor inapoi, iar apoi îți vom returna banii sau, dacă dorești, trimite alte produse sau mărimi.