Echipa bebecool.ro iti vine in ajutor cu orice fel de intrebari ai putea avea cu privire la produsele din siteul nostru, comenzile tale, disponibilitati sau retururi. Ne poti contacta oricand telefonic (in timpul programului afisat pe site) sau prin email / mesaj pe whatsapp iar noi iti vom raspunde cu maxima prioritate.

Intre timp, am creat aceasta pagina unde vom posta raspunsuri la cele mai frecvente intrebari pe care le-am primit de-a lungul timpului.

#1: Ce pot face daca nu am nimerit marimea potrivita?

In cazul in care marimea comandata nu este potrivita pentru bebe, te rugam sa ne semnalezi acest lucru prin email sau mesaj/apel telefonic. Precizeaza numarul comenzii, produsul cu pricina si modalitatea prin care doresti sa solutionam returul. Poti face retur si primi banii inapoi sau poti solicita un alt produs la schimb, cu marimea corecta.

#2: Cat timp dureaza livrarea produselor? In cat timp le primesc dupa ce plasez comanda?

Toate comenzile primite pana la ora 13:00 sunt livrate in aceeasi zi. Cele primite dupa ora 13:00 sunt livrate in ziua imediat urmatoare (exceptie facand weekendurile sau zilele libere de la guvern in care firmele de curierat cu care colaboram nu lucreaza).

Dim momentul plasarii coletului dumneavoastra firmei de curierat, va dura intre 24 – 48 de ore pana coletul va ajunge. Acest lucru depinde in general de locatia unde va aflati, insa in marea majoritate a cazurilor, coletele ajung in 24 de ore.