Livrarea produselor

Orice comanda plasata prin intermediul site-ului bebecool.ro are valoare contractuala însoțită de confirmarea de comanda.

Costul transportului este 17 lei pentru produsele cu valoare de până la 250 lei indiferent de greutate.

Transportul este gratuit pentru toate produsele cu valoare mai mare de 250 lei , indiferent de greutate sau volum, exceptând zonele care sunt în afara ariei de livrare a firmei de curierat.

Cheltuielile legate de transport sunt suportate de client și vor fi specificate atât în procesul de plasare al comenzii, cât și după finalizarea acesteia.

Livrarea se va realiza in intervalul 24-48 de ore de la confirmarea comenzii, exceptând zilele de Sâmbătă și Duminică, precum și sărbătorile legale.

Înainte de a comanda un produs, verificați dacă acesta se afla pe stoc. Produsele care nu se afla momentan pe stoc nu pot fi livrate.

Factura fiscala va fi trimisă în format electronic (Legea 571/2003) pe adresa de e-mail furnizată, nefiind necesară ștampilarea și semnarea acesteia dar și în format fizic, în colet.

Toate produsele sunt livrate cu garanție, dacă în mod excepțional aceasta a lipsit din colet, se poate trimite clientului în format electronic pe adresa de e-mail din comandă.

Procedura de retur a magazinului online www.bebecool.ro

Dacă te răzgândești în legătură cu comanda nu este nicio problemă, ai dreptul să returnezi articolul/articolele comandate iar noi îți vom inapoia banii înapoi.

  • Nu se pot restitui produsele folosite, deteriorate sau care prezintă urme de purtare.
  • Orice retur care nu respectă politica de retur a magazinului bebecool.ro poate fi refuzat!
  • Produsele pot fi returnate indiferent de motiv in maxim 14 zile calendaristice de la data expedierii din depozitul Bebecool! 

Procedura de retur a produselor.

În cazul în care doriți să returnati produsul este necesar să urmați următorii pași:

  • Contactați magazinul nostru prin mesaj pe pagina de Facebook (Scrie Mesaj), email (contact@bebecool.ro) sau telefonic la 0746993371 Personalul nostru va răspunde în cel mai scurt timp, orarul nostru fiind următorul: Luni-Vineri 08.00- 17.00 . Menționați că doriți un retur de produse.
  • Între timp vă rugăm să ambalați produsul în ambalajul original, cel de la primire.
  • După ce coletul ajunge la noi acesta va fi verificat, pentru ca produsele să nu prezinte urme de uzură sau să nu fie deteriorate/purtate.
  • Termenul de procesare al returului este de 14 zile calendaristice.
  • Banii pot fi returnati doar într- un cont bancar.
  • NU se va returna costul transportului.  Dacă ați beneficiat de transport gratuit, la returnarea banilor se va reține taxa de transport.

Echipa bebecool.ro verifică calitatea fiecărui articol în parte oferindu-ți astfel garanția că articolele comandate sunt într-o stare impecabilă. În cazul unei excepții (produsele au defecte, etc) ne asumăm răspunderea și îți vom înlocui produsul cu unul identic (model, mărime, culoare) în măsura în care este în stoc. Noi vom suporta toate costurile aferente schimbului.