Modă copii

Haine Călduroase pentru Bebeluși. Sezonul Toamnă-Iarnă. Brrrrrr

sac-de-dormit-copii-pufos

Fiecare copil merită să fie îmbrăcat cu cele mai calitative și mai frumoase hăinuțe atunci când este scos afară. În acest an, în sezonul toamnă-iarnă, se poartă pijamalele colorate fabricate din materiale moi și plăcute la atingere. Dacă dorești să-ți îmbraci micuțul într-un outfit deosebit, alege un costum din trei piese.

De asemenea, și părinții care caută haine pentru nou-născuți au la dispoziție o gamă variată de modele. Multe hăinuțe pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 0 și 3 luni au imprimeuri moderne și mesaje amuzante.

Bebelușii activi pot purta în sezonul toamnă-iarnă pulovere din tricot ideale pentru zilele răcoroase. Blugii confecționați din materiale de calitate, asortați cu pulovere sunt perfecți atât pentru fetițe, cât și pentru băieței.

Haine din lână pentru pentru sezonul toamnă-iarnă

Hăinuțele confecționate din fibre naturale sunt potrivite pentru copiii mici. În sezonul rece, părinții ar trebui să-i îmbrace pe copii în haine din lână. Acestea țin de cald și deoarece sunt confecționate fin fibre naturale, nu sunt deloc toxice pentru pielea sensibilă a bebelușilor.

În schimb, hainele din fibre sintetice conțin substanțe dăunătoare care se absorb rapid prin pielea copiilor. Aceste substanțe chimice pot ajunge rapid în sânge, deci este recomandat ca părinții să evite hăinuțele confecționate din fibre sintetice.

Hainele din lână absorb transpirația și izolează bine. În plus, sunt ușoare și le permit celor mici să se miște în voie. Există o mulțime de hăinuțe din lână, de la salopete, până la jachete și pulovere. Este foarte important pentru un copil ca hainele pe care le poartă să fie călduroase, confortabile și pufoase.

Îmbrăcăminte pentru fete – sezonul rece

Dacă vrei să-ți îmbraci fetița în cele mai frumoase hăinuțe, asigură-te mai întâi că acestea sunt și confortabile. Pentru un copil contează mult mai mult materialul din care sunt confecționate hainele pe care le poartă, decât imprimeul de pe ele. Așadar, atunci când alegi hainele pentru sezonul rece, asigură-te că acestea sunt confecționate din materiale naturale care lasă pielea să respire, dar în același timp țin și de cald.

Recomand să citești și despre hainele de iarnă pentru bebeluș pentru a afla cu ce îți poți îmbrăca copilul atunci când afară este foarte frig.

De asemenea, este esențial să verifici dacă hainele pot fi dezbrăcate cu ușurință, pentru că sigur nu vrei să pierzi minute în șir încercând să-i dai jos copilului puloverul gros.

Specialiștii le recomandă părinților să îmbrace cu grijă copilul, astfel încât să se asigure că extremitățile corpului sunt ferite de frig. Dacă acestea se mențin calde, copilului nu-i va fi frig și nu se va îmbolnăvi.

Salopetele pentru fetițe cu botoșei încorporați, confecționate din bumbac 100% sunt foarte comode, frumoase și țin de cald. O astfel de salopetă poate fi purtată atât în casă, cât și afară. este suficient să-i pui copilului o vestă sau un cardigan pe deasupra atunci când îl scoți afară, pentru a te asigura că nu-i este frig.

În cazul în care temperaturile sunt foarte scăzute, o salopetă îmblănită îți va fi de mare ajutor. De obicei, acest tip de salopetă are botoșei încorporați și glugă și un sistem de închidere cu fermoar, pentru a fi ușor de îmbrăcat.

Îmbrăcăminte pentru băieți – sezonul rece

Hainele pentru băieței, la fel ca și cele pentru fetițe, trebuie alese cu mare grijă. Pentru a-i ține de cald copilului și a nu-i irita pielea, acestea trebuie să fie confecționate din materiale de cea mai bună calitate. Hăinuțele trebuie să fie atât practice, cât și confortabile.

Află care este diferența între hainele de fete și hainele de băieți – nu doar imprimeul și culoarea la diferențiază.

În sezonul toamnă-iarnă poți alege să-ți îmbraci bebelușul într-un set format din tricou și pantaloni cu botoșei încorporați. Este de preferatul ca ambele piese să fie confecționate din bumbac 100% și să aibă un design simplu și funcțional. Cu cât hăinuțele sunt mai practice, cu atât copilul le va purta mai des. Un astfel de set poate fi purtat atât în casă, cât și afară.

De asemenea, și o salopetă cu botoșei este potrivită pentru băieței în sezonul toamnă-iarnă. Este de preferat să alegi o salopetă cu sistem de închidere ce permite schimbarea cu ușurință a scutecului.

Indiferent de hăinuțele pe care le alegi, asigură-te că acestea sunt confortabile și prietenoase cu pielea sensibilă a copilului tău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.